Xe-mar hotel si pensiune
 
 

Politica de confidentialitate

 POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL (GDPR)

Hotel Xe-Mar Arad se angajează să respecte cerințele Regulamentului European 2016/679/UE și a drepturilor clienților și a pacienților săi, respectiv de a acorda consimțământul prelucrării de date proprii cu caracter personal, de a retrage acest consimțământ, de a solicita accesul la datele personale proprii, de a fi informat, de a rectifica datele proprii cu caracter personal, de a restricționa prelucrarea lor, de a șterge aceste date personale (dreptul de a fi uitat), de a porta datele proprii cu caracter personal, de se opune prelucrării. Cu acest prilej dorim să vă informăm obligațiile noastre și drepturile persoanelor fizice în politica de confidențialitate.


PRINCIPIILE PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Hotel Xe-Mar Arad colectează date cu caracter personal de tipul: nume, prenume, data/locul de naștere, sex, naționalitate, adresă de domiciliu/reședință, serie și număr act de identitate/pașaport, adresă de e-mail, CNP, număr înmatriculare autoturism, perioada cazare, bilet de trimitere de la medicul de familie, wi-fi, newsletter, semnătură, etc.

Hotel Xe-Mar Arad  a implementat proceduri organizatorice și tehnice de securitate pentru a asigura confidențialitatea, transparența, integritatea și disponibilitatea datelor cu caracter personal și pentru a respecta cerințele Regulamentului European 2016/679/UE prin:

- Implementarea de măsuri organizatorice și tehnice pentru limitarea accesului la date cu caracter personal, reducerea riscului de divulgare a datelor cu caracter personal și pentru protejarea datelor cu caracter personal în format electronic și hârtie cu responsabilitate și profesionalism;

- Datele cu caracter personal sunt colectate de Hotel Xe-Mar Arad în scopuri bine determinate, explicite și legitime;

- Procesarea datelor personale numai în baza unui acord din partea dvs., printr-un proces transparent în conformitate cu legislația, pentru a vă conforma cu obligații contractuale și menținerea relației contractuale;

- Respectarea deciziei dvs. privind colectarea, utilizarea, restricționarea, ștergerea și partajarea informațiilor care vă privesc;

- Datele cu caracter personal nu se stochează de Hotel Xe-Mar Arad pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru realizarea scopurilor în care au fost colectate conform legislației în vigoare.

 

Hotel Xe-Mar Arad a luat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii, accesului neautorizat sau oricărei alte forme de prelucrare ilegală, precum și cu privire la ștergerea sau rectificarea datelor inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate și pentru care vor fi ulterior prelucrate: cazare, masă și tratament, recepționate în baza solicitărilor dvs., precum și emiterea oricăror documente financiar-contabile.

Hotel Xe-Mar Arad nu va utiliza, prelucra și furniza datele personale oferite de dumneavoastră în scopuri precum reclamă, marketing și publicitate, statistică, organizarea de cursuri, seminarii, alte evenimente (inclusiv delegații, conferințe și târguri), fara acceptul dumneavoastră exprimat în mod explicit și neechivoc.

Utilizatorii care au acces la bazele de date cu caracter personal sunt instruiți cu privire la prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Drepturile persoanelor a căror date personale sunt colectate și/sau prelucrate:

- Dreptul de informare

- Dreptul de acces la date

- Dreptul de interventie asupra datelor

- Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor

- Dreptul de portabilitate a datelor

- Dreptul de a vă adresa justiției

Securitatea Datelor Personale 
xe-mar.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al dumneavoastra, utilizatorilor site-ului. Datele personale pe care dumneavoastra le furnizati in orice fel (e-mail, telefon, formulare prezente pe pagina web) vor fi folosite in scopul principal al acestui site. Acestea nu vor fi facute publice. Scopul acestora este de a furniza informatiile necesare in onorarea rezervariilor, in vederea contactarii dumneavoastra sau in trimiterea catre dumneavoastra de buletine informative cu privire la promotii sau reduceri. 
 
Divulgarea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
xe-mar.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dumneavoastra cu caracter personal. xe-mar.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dumneavoastra;
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra;
- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de xe-mar.ro doar in masura in care este necesara asistenta lor.
- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte.
- in cazul in care activitatile dumneavoastra contravin termenilor si conditiilor mentionate de xe-mar.ro ; 
- in cazul in care xe-mar.ro  fuzioneaza sau e cumparata total sau partial de o alta companie iar baza de date e transferata noului proprietar.
- in cazul in care xe-mar.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei de judecata. In cazul in care va aparea una din situatiile mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile xe-mar.ro . 

Dreptul dumneavoastra de a va modifica si stege datele detinute de noi
xe-mar.ro confera dreptul utilizatorilor de a isi modifica datele de contact inregistrate sau unele aspectele de care sunteti interesat. De asemenea puteti sa ne solicitati oricand stergerea datelor dumneavoastra.
 
Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dumneavoastra este protejat de un username si o parola; xe-mar.ro face toate eforturile necesare si foloseste ultimele tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea lor.
 
Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca va fi nevoie de o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta sectiune pentru a va informa cu privire la schimbarile efectuate sau noile modalitati de mentinere a confidentialitatii datelor dumneavoastra. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail. 
 
Va multumim ca folositi serviciile noastre. Va asiguram ca vom incerca sa fim la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.

 

 
 


Copyright © 2018 - Hotel XeMar | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC